مینی سری سه قسمتی "آرزوهای بزرگ" که برداشتی از کتاب معروف چارلز دیکنر به همین نام می باشد، کریسمس امسال بینندگان بسیاری را پای شبکه ی BBC one میخکوب کرد!
جادوی کلمات چارلز دیکنز
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
آرزوهای بزرگ درباره ی پسربچه ای به نام "پیپ" است که پدر و مادر خود را از دست داده و با خواهر بسیار بداخلاق و شوهرخواهرش زندگی میکند. "جو" شوهر خواهر پیپ، که برای او همچون پدری دلسوز و مهربان است آهنگر می باشد و فنون آهنگری را به پیپ نیز می آموزد. پیپ با وجود زورگویی های خواهر بزرگترش، از زندگی خود راضی و خوشحال است و آرزو دارد که روزی ماننده "جو" یک آهنگر ماهر شود.
اما زندگی او به همین سادگی هم پیش نمی رود. زن ثروتمندی به نام "خانم هویشام" پیپ را به عمارتش دعوت میکند. خانم هویشام زنی تنها و افسرده می باشد و از پیپ میخواهد که همبازی دختر خوانده اش "استلا" شود.
روزها از پس هم سپری می شوند و پیپ کم کم به این رفت و آمدها عادت میکند و به استلا دل میبندد، اما جایگاهش به او اجازه نمیدهد که این علاقه را ابراز کند، او بارها و بارها به خاطر لباس ها و سر و وضع و خانواده اش تحقیر میشود.
پس از گذشت سال ها اکنون پیپ و استلا هردو جوان و برومند شده اند و استلا قصد ازدواج دارد و برای سفر به پاریس و لندن آماده میشود.
پیپ تصمیم میگیرد که برای رسیدن به استلا خود را تغییر دهد و مانند ثروتمندان رفتار کند و لباس بپوشد، تا اینکه کم کم اصالت خود را فراموش میکند و مدام از خانواده اش می گریزد. تا اینکه روزی وکیلی به نام "جگرز" به سراغ پیپ می آید و به او خبر میدهد که شخصی ناشناس، ولی نعمتی او را قبول کرده و حاضر است تمام مخارج انتقال پیپ به لندن و تحصیلات و زندگی او را بپردازد و پس از اینکه پیپ به سن بلوغ رسید این ولی نعمت هویت خود را فاش میکند و ثروت فراوانی نیز برای پیپ به جا میگذارد.
این تصاویر نقاشی نیستند!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
مجموعه ی کوتاه تلویزیونی "آرزوهای بزرگ" یکی از پرخرج ترین و عظیم ترین کارهای شبکه ی BBC می باشد و به زیبایی شهر لندن و کشور انگلستان را در گذشته به نمایش میگذارد، طراحی صحنه های مسحور کننده، ساختمان ها و قصرهای با عظمت و گریم ها و لباس های فوق العاده در این مجموعه بسیار زیبا و چشم نواز میباشند.
بسیاری از دیالوگ ها چون مستقیما از کتاب چارلز دیکنز نقل میشوند بسیار زیبا و گیرا هستند و با یک بار شنیدن همیشه در ذهن شما می مانند.
مجموعه ای از بهترین بازیگران انگلستان
می توان گفت که گروه بازیگران این سریال بدون اغراق یکی از بهترین و حرفه ای ترین های انگستان هستند، همانطور که تصاویر برخی از آنها را در ادامه میبینید حتی نیازی به معرفی هم ندارند!
سریالی که زندگیم را تغییر داد!
این سریال بزرگترین و با ارزش ترین سریال درامی بود که من تا این لحظه دیدم. بقیه ی سریال ها رو شاید فقط با نگاه سرگرمی دیده باشم و ازشون گذشته باشم، ولی این سریال (یا بهتر بگم، این داستان) تاثیر بزرگی توی زندگی من گذاشت و خیلی چیزا بهم یاد داد که حاضر نیستم با هیچ سریال دیگه ای عوضش کنم.
از هرچه بگذریم سخن "لینک" خوش تر است!
این لینکاشو برای خودم مستقیم کرده بودم که میذارم شما هم استفاده کنید:
اپیزود اول | اپیزود دوم | اپیزود سوم | زیرنویس فارسی
هر اپیزود حدود 210 مگابایت
c) tvshow.ir)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
پ.ن: گفتم حیفه تاپیکی برای بحث درباره ی این مینی سری فوق العاده نداشته باشیم.
موضوع های مشابه:
علاقه مندی ها (Bookmarks)